Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Michaela Budinská | 5.7.2020
Rychlá a prijemna komunikace ze strany obchodu, rychle dodání,
LK Avatar autora Lucie Kozderková | 3.7.2020
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 3.7.2020
díky
VM Avatar autora Veronika Manová | 3.7.2020
Spokojenost???? ⭐⭐⭐⭐⭐
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 3.7.2020
Díky moc
Avatar autora Věra Šebestová | 25.6.2020
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 29.6.2020
Děkujeme
MJ Avatar autora Michael Jedzok | 21.6.2020
Maximální vstřícnost ve všem. Rychlá doprava, rychlá domluva. Granule odebírám už nějaký pátek a pes si taky nestěžuje :)
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 22.6.2020
Díky moc
SB Avatar autora Silvie Beránková | 20.6.2020
Jsem velmi spokojená - s komunikací, jednáním, nabídkou.
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme
MK Avatar autora Martina Klímová | 20.6.2020
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 22.6.2020
Děkujeme
ŠV Avatar autora Šárka Vajnerová | 12.6.2020
Obchod asi rychly, vadi mi, ze vse resi telefonicky, kdyz treba v zamestnani nelze volat, email by stacil. Ale po granulich meli oba psi obrovske strevnin potize, takze jiz nezakoupim.
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 12.6.2020
Děkuji za hodnocení, ano já se snažím maximum věcí řešit telefonicky, protože je mnohem rychlejší a hlavně osobnější. Mrzí mně, že vašim psům granule nesedly, bohužel ani my nemáme dokonalý výrobek, který by vyhovoval všem a i proto jsme udělali akci na vzorek granulí o hmotnosti 1,2 kg pouze za cenu dopravy.
OC Avatar autora Olga Cheníčková | 8.6.2020
Skvělá komunikace a rychlé doručení. Mohu jen doporučit.
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 8.6.2020
Děkujeme
LZ Avatar autora Ludmila Zemanová | 8.6.2020
Jsem velmi spokojená. Velký výběr pamlsků ze 100% masa,skvělá komunikace,rychlé odeslání
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 8.6.2020
To jsme rádi, děkujeme
MF Avatar autora Miloslava Fibichova | 4.6.2020
Obchod asi dobrý a granule nejspíš také, ale mé feně absolutně nesedí.
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 8.6.2020
Tak to nás moc mrzí...
MO Avatar autora Michaela Orságová | 2.6.2020
VF Avatar autora Veronika Filipova | 31.5.2020
LS Avatar autora Luboš Studený | 31.5.2020
MS Avatar autora Markéta Svobodová | 30.5.2020
Krásně voňavé granulky. Naši fence chutnají i za ně dokáže cvičit. Chválím skvělou komunikaci i možnosti dopravy ve FM. :)
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 2.6.2020
Děkujeme
MJ Avatar autora Markéta Jandová | 29.5.2020
Velký výběr, dobré ceny a rychlé dodání, doporučuji.
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 1.6.2020
Děkujeme
SH Avatar autora Simona Haismanová | 29.5.2020
supr rychlost a spolehlivost,ale musela jsem míchat s jinými granulemi aby je štěně jedlo
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 29.5.2020
Děkujeme za hodnocení, k dispozici jsou ještě další receptury k vyzkoušení, klidně se ozvěte, můžeme to probrat...
MJ Avatar autora Markéta Jančářová | 29.5.2020
Spokojenost, našemu miláčkovi nejede, to ale neznamená, že to není dobré
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 29.5.2020
Děkujeme, tak to je škoda, že mu nechutná...
MH Avatar autora Miroslav Havel | 29.5.2020
obchod spolehlivý, granule nechutnají jezevčíkům
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 29.5.2020
Děkujeme a mrzí nás, že nechutnalo...
JK Avatar autora Jindřiška Kutíková | 29.5.2020
Super. Rychlost dodání.
Avatar autora Jan Šrubař (Administrátor) 29.5.2020
Děkujeme